Verstand zit in je hoofd
Intuïtie in het hart
Intelligentie combineert beide.

De groei facilitator

Iemand die luistert, samenvat
tot de kern doorvraagt en oplost.
Een groei facilitator geeft praktische handvaten
die bijdragen aan de groei van individu
en/of een organistatie

De handen uit de mouwen steken en samen bouwen aan jouw organistatie

In een organisatie waar aandacht is voor groei, kunnen er mooie dingen ontstaan. Wanneer de focus gericht is op verbetering, vergroot je de betrokkenheid binnen je organisatie. Als groei facilitator zorg ik ervoor dat de juiste voorwaarden er zijn om alles binnen de organisatie waarin je werkzaam bent, op de juiste manier te laten groeien. Samen maken wij inzichtelijk op welke vlakken hier behoefte aan is.

Je kunt als werknemer op de werkvloer tegen diverse problemen aanlopen, zonder inzichtelijk te hebben waar de knelpunten vandaan komen. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat werknemers geen ruimte ervaren om zich te uiten, waardoor belangrijke zaken niet worden besproken. Als groei facilitator ga ik met mensen op de verschillende afdelingen in gesprek, om daarmee een beter beeld te krijgen van wat er speelt binnen de organisatie. Hierdoor kunnen we de kern bereiken van datgene waar jij je vinger niet op kunt leggen. Gesprekken voeren is een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden, ik werk hierbij aan het krijgen van een realistisch beeld van de organisatie.

Belangrijke aspecten binnen een gezonde organisatie zijn onder andere een goede werksfeer en een veilige werkomgeving. Beide zijn noodzakelijk, maar wat maakt dat medewerkers graag naar hun werk toe komen?

Dit is een betekenisvolle vraag die de koers binnen jouw organisatie kan doen veranderen. Daarnaast wordt er gekeken naar hoe er binnen de organisatie wordt overlegd en of er ruimte is voor eigen inbreng van de werknemers.

Dit zijn voor mij belangrijke vraagstukken, de antwoorden hierop schetsen voor mij een concreet beeld van de organisatie en de ruimte voor groei. Door dit samen te behandelen, zorgen we ervoor dat jullie potentieel binnen de organisatie nog meer toeneemt. Samen met de medewerkers creëer ik een werkomgeving waar talent de ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen, zodat er een optimale samenwerking ontstaat voor nu en straks.

Er wordt gewerkt vanuit een startpunt, waar vanuit er doelen worden opgesteld waar we samen aan gaan werken. Dat kan op individueel niveau of in teamverband.

Ik sla een brug tussen nieuwe- en ervaren talenten, zodat zij elkaar binnen de organisatie kunnen versterken. Elke werknemer heeft een eigen kracht. Het is aan mij om deze te vinden zodat de manager deze gericht in kan zetten.